Improved: Μία Νέα Εποχή

Lyrei

Staff member
Administrative
Messages
152
Reaction score
93
Points
28



English​

Руский​

Español​

Português​

Γειά σε όλους!

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για την άνευ όρων στήριξη που μας έχετε δείξει τα τελευταία τρία χρόνια. Μας είναι πραγματικά σημαντικό!

Όλο αυτόν τον καιρό, δουλεύαμε στο παρασκήνιο πάνω στο «Improved» concept το οποίο θα είναι μία μίξη όλων των εκδόσεων του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας το τελευταίο game client και βασισμένο σε αυθεντικά PTS data.

Το «Improved» είναι εγγυημένο ότι θα ανεβάσει τον πήχη στην αγορά των Lineage II private servers, καθιστώντας αδύνατο στους άλλους servers να ανταγωνιστούν με την ποιότητά μας!


Λεπτομέρειες του Concept
Θέλουμε το Innadril να είναι το καινούριο σου «σπίτι». Για το λόγο αυτό, μετά από χρόνο από το λανσάρισμα του 'Improved', θα λανσάρουμε καινούριους servers οι οποίοι αργότερα θα συγχωνεύονται με τον αρχικό server. Με αυτή την πρακτική, εξασφαλίζεται η σταθερή εισροή νέων παικτών, ο κύκλος ζωής του server επεκτείνεται και όλος ο χρόνος που αφιέρωσες στο να χτίσεις τον χαρακτήρα σου δεν πάει χαμένος!

Το «Improved» θα διευθύνεται από την ομάδα του Innadril και θα αναπτύσσεται από το development team του Remorse. Υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και Ελληνικά.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε ένα ολοκαίνουριο website καθώς και σε καινούριο wiki το οποίο, πέραν από άλλα features που δεν έχετε ξαναδεί, θα περιέχει ένα 3D model viewer για κάθε NPC!

Έχουμε επενδύσει πολύ σε αυτό το concept και είμαστε σίγουροι πως θα το απολαύσετε!

Όσον αφορά λεπτομέρειες και τα features του «Improved», μείνετε συντονισμένοι! Θα αποκαλύψουμε περισσότερα σύντομα!

- Η ομάδα του Innadil

 
Last edited:
Top